Skip to main content

Vitajte na našej univerzite, fakulte a na našom odbore Ekonomika a manažment verejnej správy

Milé študentky, milí študenti,

už ste mali možnosť zoznámiť sa počas osobného zápisu s univerzitnými priestormi, prípadne navštívili ste aj priestory našej fakulty. 

Odbor Ekonomika a manažment verejnej správy je garantovaný práve našou katedrou, tzn. Katedrou regionálnych vied a manažmentu. Kancelárie členov našej katedry nájdete najmä na štvrtom poschodí v budove našej Ekonomickej fakulty, prípadne na prízemí.

Čo by ste mali vedieť hneď od začiatku štúdia a ako hľadať odpovede na svoje otázky?

Učebne na EkF
  • výučba zväčša prebieha na Ekonomickej fakulte B. Němcovej 32 (druhé až štvrté poschodie).
  • Ako sa v tom orientovať? V rozvrhu je uvedený predmet, napr. Man – čiže Manažment, ďalej máš uvedené číslo, napr. 312 – tzn. tretie poschodie a dvere číslo 312.
  • Ak máš uvedenú skratku ZP – združené posluchárne – tie sa nachádzajú v areáli Technickej univerzity – pravdepodobne si v ZP mal zápis do prvého ročníka. Tieto posluchárne sú blízko Univerzitnej knižnice.
Práva a povinnosti študentov

Všetky potrebné informácie nájdeš v študijnom poriadku TUKE. Zároveň si preštuduj aj vnútorné predpisy TUKE (napr. štatút TUKE, štipendijný poriadok, vnútorný systém zabezpečenia kvality vysokoškolského vzdelávania na TUKE, ubytovací poriadok a iné) a vnútorné predpisy EkF.

Otázky spojené s administratívou štúdia

V prípade otázok o zápisoch predmetov a ďalších administratívnych úkonov spojených so štúdiom, vyhľadaj ŠTUDIJNÉ ODDELENIE.

Ďalšie dôležité postrehy nájdeš v letáku, ktorý pripravili študenti EkF.

Môžete samozrejme kontaktovať aj nás (mail: krvam@tuke.sk).

Želáme veľa úspechov.

Členovia katedry